HR Software

on 12 Nov 2015

The award highlights the Cloud-based software vendor’s position as a trustworthy partner for organisations in Singapore & beyond.

on 3 Dec 2013

HRBoss, the Asia-based human capital technology provider, today announced the launch of an official Partners program. The partnership scheme specifically targets resellers, referral partners, systems integrators and consultants in Australia, Europe, the Middle East, the UK and the US. The full suite of HRBoss solutions is included in the program, most notably their recently launched Talent Analytics & HR Big Data platform, EmployeeBoss.

on 18 Sep 2013

Penyedia perangkat lunak SDM dan Rekrutmen terkemuka di Asia hari ini mengumumkan nama baru menjadi HRBoss

HiringBoss, penyedia solusi E-Recruitment dan HR Software berbasis di Asia, hari ini mengumumkan nama perusahaan mereka berubah menjadi HRBoss. Pengumuman ini bertepatan dengan peluncuran 2 solusi perangkat lunak baru mereka : EmployeeBoss, solusi Big Data pertama untuk HR, dan StaffingBoss, ATS & CRM untuk agensi rekrutmen dan Headhunter. Solusi-solusi baru ini memiliki target pasar yang lebih luas dari pasar HR dan rekrutmen profesional di seluruh dunia dan di Asia. Keduanya tergabung dengan solusi unggulan ATS (Applicant Tracking System) dari HRBoss, yang selanjutnya disebut HiringBoss, sebagai solusi awal dari rangkaian software untuk HR, talent management dan solusi perangkat lunak rekrutmen yang dirancang khusus untuk Asia.

on 7 Dec 2012

HiringBoss Internal Mobility enhances human capital management and reduces hiring and onboarding costs.